CH: 0786077530 KS: 044127576 info@eliottrans.ch
Sélectionner une page

ELIOT TRANSPORT

Transport de marchandises Suisse-Kosovo-Suisse

Transport rapide et sûr pour :

Suisse - Kosovo

Kosovo - Suisse

Rapidité, efficacité et des prix attractifs !

Chaque semaine, nous transportons tout type de marchandise !

Rapidité

Sécurité

Live tracking

Hebdomadaire

Eliot Transport lance son application mobile "myET"

Avec l'application "myET" vous pouvez créer et suivre vos colis à tout moment !

 

Ne perdez pas de temps au téléphone, télécharger maintenant en cliquant sur l'image ci-dessous :

Disponible en 3 langues

Vous souhaitez savoir l'endroit exacte de votre colis ?

 

 

 

A propos d'Eliot Transport

Në vjeshtën e vitit 1997, duke parë, që në Zvicër jetonte një komunitet i rëndësishem i kosovarëve, na lindi ideja që ky komunitet kishte nevojë për transportimin e dërgesave të llojit të ndryeshëm për Kosovë(në atë kohë nën pushtimin Jugosllav), pasi që posta nuk funksiononte si duhet për shkak të embargos që ishte imponuar aso kohe për Jugosllavinë.

Eliot Transport – Tracking

Kompania Eliot Transport ka traditë mbi 20 vjeqare (1997) në shërbimet e transportit të mallërave në destinacionin : Zvicër – Kosovë – Zvicër. Gjatë gjithë kësaj kohe, kemi krijuar përvojën e duhur në transport, falë përgjegjësisë dhe efikasitetit tonë, në përmbushjen e detyrimeve ndaj klientëve tanë të cilët na mbetën besnik gjatë rrugëtimit tonë të suksesshëm.

Kemi krijuar flotën tonë transportuese të mjaftueshme për të mbuluar tërë teritorin e Kosovës dhe me stafin tonë profesionist, me menagjment të përgjegjshëm. Kompania Eliot Transport ka investuar në infrastrukturë dhe përveq flotës së re të atomjeteve të transportit, është e vetmja që posedon sistemin qendror informatik “online” të digjitalizuar. Ekipet tona janë të paisura me tableta, ku gjatë dorzim-pranimit të materialit, të gjitha evidencat dhe informatat janë të digjitalizuara dhe konfidenciale. Njëkohësisht, klientët tanë kanë mundësi që materialin e tyre të dorëzuar ta përcjellin përmes linkut i cili është dërguar përmes SMS gjat pranimit të materialit.

Le suivi de votre marchandise se fait en 7 étapes :

  • Ouvert – votre ordre est enregistré, notre équipe est prête à récupérer votre marchandise

  • Récupéré – votre marchandise est récupérée par nos chauffeurs

  • Dépôt réception –Votre marchandise est dans notre dépot de réception

  • Camion – votre marchandise est dans le camion et voyage dans le pays de destination

  • Douane – votre marchandise est en cours de dédouanement

  • Dépôt destination – votre marchandise est arrivée au dépôt de destination et est prête pour être livrée

  • Livré – votre marchandise est livrée

Pra, kompania Eliot Transport është inovative dhe e vetmja kompani që posedon këtë system të teknologjisë së fundit informatike të cilën e posedojnë kompanitë me renome botërore si DHL, UPS, la Poste, etj.

fr_FR